Gefrituurde inktvisringen 9
Met brood
Tonijncocktail 12.5
Met avocado, zongedroogde tomaten, kappertjes, komkommer en dillemayo
Steak tartaar 13
Met zongedroogde tomaten, kappertjes, komkommer en huisgemaakte truffelmayo
Broken Black Tiger gamba’s 15.75
In knoflookolie met aioli
Carpaccio van het huis 13
Met truffelmayo
Salade burrata 15.75
Met avocado, tomaten, kappertjes, zongedroogde tomaten, komkommer en crema di balsamico
Broodplank Alt Arce 8.4
Met een bruine broodbol, aiolie, truffelmayonaise en kruidenboter
Voorgerechten vleesplank 28 (2personen)
met prosciutto crudo, salame milano en coppa di parma
Salade carpaccio 17.5
Met truffelmayo, zongedroogde tomaten, kappertjes en Parmezaanse kaas
Salade vis 18.75
Met in knoflook gebakken gamba’s, huisgemaakte tonijnsalade en gefrituurde butterfly garnalen met een frisse dillemayo
Salade burrata 17.25
met zongedroogde tomaten, komkommer, kappertjes en crema di balsamico
Salade Alt Arce 22.25
Met steak tartaar met truffelmayo, zacht romige brie met walnoten en gefrituurde butterfly garnalen
Twee kroketten 10.95
Geserveerd met friet of brood
Twee bourgondisch Limburgse 14.5
kroketten
Geserveerd met friet of brood
Twee kaas/rucola kroketten 14.5
Geserveerd met friet of brood
Twee frikandellen 10.95
Geserveerd met friet of brood
Varkensfilet saté 21.5
Geserveerd met atjar, kroepoek met friet, brood of rijst
Kibbeling 21.85
Met tartaarsaus
Hertog Jan runderstoof 20
Op smaak gemaakt met Hertog Jan Grand Prestige met friet of rijst
Borrelmix Alt Arce 14.75
Topking vlammetjes, mini loempia’s, Topking kaasstengels, mini xl bamihapjes, mini xl nassihapjes, borrelmixnootjes
Borrelmix aan de Maas 9.75
Heerlijke borrelmix met inktvisringen, gefrituurde garnalen, uienringen en mini loempia’s
Bourgondische bitterballen 9.5 / 12.5 / 17
7 / 12 / 18 stuks
Portie uienringen 6.75
Crispy uienringen met een schaaltje borrelmix nootjes
Mini loempia’s 6.75
met een schaaltje borrelmix nootjes
Inktvisringen 9
Met knoflooksaus en borrelmixnootjes
Friet truffel parmezaan 9
Heeft u een allergie?
Vraag onze medewerkers voor informatie. Wij serveren één rekening per tafel en
verzoeken u zoveel mogelijk per pin af te rekenen.