Ga aan de slag in de bediening, achter de bar, als kok of in de spoelkeuken. Alt Arce, en restaurant Sjef biedt daardoor meerdere vacatures in de horeca. Als medewerker Horeca zorg jij voor service, sfeer en plezier. Zo bezorg je onze gasten een topavond!

Krijg wat je verdient

Bij Alt Arce en restaurant Sjef krijg je betaald volgens de schalen van de horeca CAO.

 

Werkgebieden

De vakgebieden bij Alt Arce en restaurant Sjef bestaan uit het bedienen en correct te woord staan van gasten, het verzorgen van lunches en diners, maar ook het schoonmaken en onderhouden van de verschillende panden en afdelingen.

 

Diversiteit

Onze mensen zijn net zo divers als de producten en diensten welke verkopen. Ze werken in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Man of vrouw, blank of zwart, jong of oud, die verscheidenheid maakt ons sterker.

Waar we in verschillen, vullen we elkaar aan!

Diversiteit gaat wat ons betreft om de juiste mix van allerlei type mensen. We kijken naar een diverse samenstelling van onze teams. Vaardigheden en kennis blijven de belangrijkste criteria. Je hobby´s, seksuele geaardheid of religie staan dat niet in de weg. Want misschien breng jij ons juist door die andere blik op nieuwe ideeën. Bij Alt Arce en restaurant Sjef vind je dan ook een open bedrijfscultuur waar respect en ruimte voor authentieke individuen de boventoon voeren.

 

Wie werken er bij Alt Arce?

Bij Alt Arce en restaurant Sjef werken we er met trots aan om gasten een ultieme beleving te geven. De passie op de werkvloer is aanstekelijk en zorgt ervoor dat onze medewerkers zich ook buiten de eigen afdeling betrokken voelen.

In de wandelgangen van Alt Arce en restaurant Sjef kom je een grote variëteit aan mensen tegen. De één weet alles over koken en de ander bedient gasten. Maar één dingen hebben we gemeen: we zijn trots op ons werk, trots op de merken waarvoor we werken. De passie van onze medewerkers op de werkvloer is aanstekelijk. Die sfeer zorgt er voor dat ook nieuwe werknemers zich snel betrokken voelen bij Alt Arce en restaurant Sjef.

Vacatures