Groepsinformatie

Alt Arce is dé geschikte locatie voor een vergadering, groepsdiner, buffet, receptie of bruiloft.
Wij beschikken over een zaal met een gemoedelijke sfeer. Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod aansluitend voor elk budget. Voor groepen bieden wij ook drie of viergangen keuze menu’s aan, daarnaast is het mogelijk om een offerte op maat op te stellen. De capaciteit voor een gezelschap op onze unieke locatie bestaat uit maximaal 250 gasten.

Voor meer informatie kunt u hier de groepsinformatie downloaden.

Bruiloften

Een speciale dag op een speciale locatie. Alt Arce biedt u een prachtige locatie voor uw bruiloft aan de Maas. De natuurlijke rust van de Maas, de tijdloze sfeer van het historische gebouw dat gelegen is aan het Raadhuisplein in het centrum van Arcen. Met onze professionele gastheerschap maken wij van uw bruiloft aan de Maas een dag om nooit meer te vergeten. Een dag ver weg van het alledaagse…

Het besloten Maasterras vormt een verlengstuk van de bruiloftzaal die passend is aangekleed.
Het familiediner en de receptie krijgen hier hun volle glans. Door de rust van deze tijdloze locatie wordt uw bruiloft hier een sprookje. In de sfeer van het oude gebouw komt de gedegen gastronomie van Alt Arce volledig tot zijn recht. Elke bruiloft wordt tot in de details verzorgd en groeit uit tot een bijzondere gebeurtenis.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende rondleiding, op basis van uw specifieke wensen maken we vervolgens een offerte op maat voor u. Onze maximum capaciteit is afhankelijk van de gewenste opstelling en de beschikbare ruimtes, tot maximaal 250 gasten.

Voor meer informatie download u hier onze informatiefolder.